PLATTEGRONDEN APPARTEMENTEN


Souterrain appartementen

Door middel van een hellingbaan bereikt u het half verdiepte souterrain. Hierin zijn zowel negen individuele bergingen als negen parkeerplaatsen voorzien. Voor het penthouse wordt een afsluitbare ruimte gerealiseerd met twee parkeerplaatsen en een geïntegreerde berging.
Aangezien het souterrain half verdiept is zal deze natuurlijk geventileerd worden door middel van ‘braziliaans metselwerk’. Dit zijn openingen in het metselwerk welke ook vanuit het souterrain zichtbaar zullen zijn.Begane grond appartementen (A1 t/m A3)
Doordat het souterrain half verdiept wordt gerealiseerd is de begane grond ‘half verhoogt’. Dit zorgt ervoor dat de appartementen gelegen aan het water over het nieuw aan te leggen Westerpark kunnen kijken. De begane grond is bereikbaar door middel van een korte trap of de personenlift. Ook is de algemene ruimte bereikbaar via de achterzijde door middel van een trap.
Naast de hellingbaan worden voorzieningen gerealiseerd voor het stallen van een aantal fietsen. Op de begane grond zijn drie appartementen voorzien. Appartement 2 heeft een buitenruimte welke is gelegen aan het water. De overige twee appartementen hebben beide een royale buitenruimte welke op het zuiden zijn georiënteerd.Eerste verdieping appartementen (A4 t/m A6)
Op de eerste verdiepingen zijn een drietal appartementen geprojecteerd waarvan twee aan het water en één aan de ‘Laan van Bovenduist’. Het laatst genoemde appartement heeft twee buitenruimtes, op het noorden en op het zuiden. De beiden appartementen aan het water hebben tevens een buitenruimte met uitzicht over het water en het Westerpark.
De riante woonkamers / keukens van de appartementen zijn voorzien van grote glaspartijen waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast grenzen deze leefruimtes aan verschillende gevels waardoor er een panorama-uitzicht ontstaat.Tweede verdieping appartementen (A7 t/m A9)
De tweede verdieping is bijna gelijkwaardig qua programma als de eerste verdieping. Het verschil zit hem met name in de buitenruimte. Bij het ene appartement wordt gebruik gemaakt van een balkon, bij het andere van een dakterras en bij het volgende weer van een inpandige loggia. Daarnaast hebben alle appartementen de buitenruimte op een andere positie ten opzichte van elkaar.
De algemene ruimtes kenmerken zichzelf in het ruimtelijke karakter. De betonnen trappen worden geplaatst in royale vides wat het ruimtelijke karakter versterkt. Daarnaast worden de algemene ruimten hoogwaardig afwerkt.Derde verdieping penthouse (A10)
De derde verdieping is voorzien van het penthouse. Dit betreft een vierkamer appartement. De woonkamer / keuken is voorzien van een panorama uitzicht. In de zithoek aan de waterzijde wordt een enorme glaspartij aangebracht waardoor er veel licht in de ruimte komt. Het gehele appartement heeft een extra hoog plafond waardoor dit benadrukt wordt. De indeling van dit penthouse kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Wij begeleiden u hier graag bij met de inachtneming van de constructieve en technische randvoorwaarden.
Het penthouse is voorzien van twee buitenruimtes, namelijk een balkon op de noordzijde en een zeer riant dakterras gericht op het zuiden. Vanaf hier is zicht over het water, over het hele deelgebied ‘Laakse Tuinen’ en over het gehele Westerpark. Dit appartement is met recht een penthouse!

PLATTEGRONDEN WONINGEN

Begane grond
De grondgebonden woningen bestaan uit twee vrijstaande woningen, vier twee-onder-één-kap woningen waarvan twee ‘levensloopbestendig’. Alle woningen typeren zichzelf door de ligging aan het water. Iedere woning is voorzien van een verlaagd terras aan het water, georiënteerd op het westen. Tevens wordt iedere woning voorzien van een aanlegsteiger voor recreatief gebruik.

Een aantal woningen wordt voorzien van een ‘split-level’ verdieping. Op deze manier ontstaat er een zichtlijn over het dijklichaam van de watergang naar het nog aan te leggen Westerpark! De levensloopbestendige woningen hebben het totale programma op de begane grond waardoor deze woningen geschikt zijn voor de toekomst.

Iedere woning is voorzien van een individuele berging c.q. garage aan de straat Pyreneeën. Aan deze zijde komt zowel de brievenbus als intercom. Vanuit de woning zal het hekwerk op afstand te openen zijn voor eventuele bezoekers. Zowel de berging als de naastgelegen parkeerplaat(sen) als de erfafscheidingen, bloembakken, trappen naar- en de terrassen aan het water zijn hoogwaardig mee ontworpen door de architect. Kortom, unieke woningen met een unieke uitstraling op een unieke locatie!


Eerste verdieping
De eerste verdieping wordt voornamelijk voorzien van royale slaapkamers. Bij de meeste woningen is er tevens een badkamer met separate toilet gepositioneerd. De levensloopbestendige woningen hebben in de basis de badkamer op de begane grond, maar het is ook goed mogelijk om de badkamer op de verdieping uit te voeren.
De plattegronden zijn in de basis zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Het is goed denkbaar om de indeling op de verdiepingen aan te passen naar eigen wens. Denk hierbij aan het splitsen of samenvoegen van ruimtes. Tijdens het kopersoptietraject denken wij hierin graag met u mee!


Tweede verdieping
Het merendeel van de woningen is voorzien van een tweede verdieping. Op deze verdieping zijn diverse slaapkamers en eventuele technische ruimtes gepositioneerd. Ook bij deze verdieping is het goed mogelijk om uw eigen wensen te vertalen naar een individuele indeling. Denk hierbij aan een werkkamer of juist een masterbedroom voorzien van een ensuite badkamer en/of inloopkast.
De platte daken van de woningen worden voorzien van een aantal zonnepanelen. Het is mogelijk om tijdens het kopersoptietraject dit aantal panelen uit te breiden om hiermee uw vaste lasten te verlagen. Wij bieden u graag de ingrediënten om hier uw droomwoning van te maken!